Ovde ste zato što osećate da možete postići više i živeti bolje?

Kako će vaš život izgledati je nešto na šta možete da utičete.

Zapravo... već utičete.

Moć je u vama. Izbor je na vama. Odluka je vaša. 

Ako dozvolite da vas život stihijski nosi, od danas do sutra, onda je jedino izvesno da ostanete tu gde ste sad.

Ne zvuči primamljivo, zar ne?

Hajde, umesto toga probajte da se setite…

Jeste li vi ona osoba koja uvek igra na sigurno?

Ako ste makar na jedno pitanje dali nezadovoljavajući odgovor onda nastavite da čitate.

Škola Ličnog razvoja je jedinstveni program u trajanju od 8 nedelja, za sve vas hrabre ljude koji ste spremni da napredujete.

Ovaj program vam može pomoći da razumete zašto se osećate, zašto razmišljate i zašto se ponašate na određen način. Usvojićete alate i tehnike za ostvarenje pozitivnih promena.

Šta ćete naučiti i dobiti u okviru Škole ličnog razvoja?

Naučićete da u svakom trenutku zapravo vi odlučujete šta želite da uradite, kažete, kako da se postavite i ponašate. Jednom kada počnete da verujete sebi vi možete da uradite bilo šta u svom životu.

Razumećete da ste vi celovita ličnost koja je sačinjena od mnogo delova, i da jednom kada razumete sebe u potpunosti više nećete biti svoj najgori kritičar.

Naučićete kako da se pobrinete za sebe bez očekivanja da će vam drugi rešiti probleme ili da će vam sreća, rešenja i rezultati pasti sa neba. Onog momenta kada stvarno razumete da je moć u vašim rukama, više ništa neće biti isto.

Naučićete kako da razumete svoje misli, menjate uverenja i kako način na koji percipirate sebe i svet oko sebe utiču na vaš život. Kada ovo budete usvojili potpuno će vam se promeniti perspektiva u odnosu na sve u vašem životu.

Vreme je da više ne zanemarujete sebe i svoje potrebe. Prioriteti, granice i organizacija života vam više neće biti problem.

Bićete sposobni da prihvatite sve što vam život donosi i da pustite sve ono što vam ne prija. Koliko god da je teško vi ćete znati kako da se pobrinete za sebe.

Naučićete veštine i alate kako da budete efikasni i ostavrujete svoje ciljeve, poštujući svoju individualnost. Ne morate da izigravate nekog drugog treba samo da prilagodite navike svom načinu života.

Osnažićete se da rizikujete i iskoračite u nepoznato. Možda otkrijete nešto sasvim novo o sebi. Ko zna šta je sve moguće za vas.

Učite, razvijajte se i otvorite sebi svet pun mogućnosti

Kako ovo funkcioniše?

Škola Ličnog razvoja je program koji traje traje osam nedelja i podrazumeva 7 modula i 5 uživo sesija. Kroz kombinaciju vašeg samostalnog rada i rada 1 na 1 sa mnom, zagarantovano postižemo najbolje rezulatate poštujući individualnost i različite potrebe. Svaki modul sadrži video lekcije i pdf materijal koji ćete koristiti za rad. Module prolazite samostalno a intezivan rad se odvija na uživo sesijama.

Teme kojima se bavimo u okviru programa

Modul 1:  Odnos sa sobom

Modul 2: Cilj, ideja, vizija, svrha

Modul 3: Misli, emocije i telo

Modul 4: Samopuzdanje

Modul 5: Lična odgovornost, granice i odnosi sa drugima

Modul 6: Percepcija i način razmišljanja

Modul 7: Prelazak sa reči na delo

Ovo nije sve, postoje i bonusi

Feedback sa mojim zapažanjima i eventualnim smernicama za dalji rad.
U poslednjoj nedelji programa od mene ćete dobiti email u kome ću vam dati moj osvrt na vaš napredak kroz program, na šta treba da obratite pažnju ubuduće kao i podršku. 

Šestomesečni pristup video lekcijama.
Lični razvoj je proces koji traje duže od osam nedelja, koliko traje naš intezivan rad. Iz tog razloga pristup video lekcijama imate šest meseci kako bi svojim tempom prolazili kroz ovaj proces.

Možda se sad pitate da li je Škola Ličnog razvoja za vas?

Ako ste ikada osećali:

Onda je Škola ličnog razvoja baš za vas.

Ukoliko mislite da se ljudi ne menjaju i da vaš život i okolnosti koje ga čine zavise od drugih ljudi, više sile ili kosmosa, niste svesni problema i niste spremni da se posvetite procesu, ovaj program nije za vas.

Lični razvoj je proces koji traje i zavisi isključivo od vašeg zalaganja, a moja uloga je da vas naučim znanjima i tehnikama koje vam na tom putu mogu pomoći.

Ako se bavite sobom i svojim ličnim razvojem onda neminovno širite svoje poglede i mogućnosti.

Cena: 297 eur

Jovana Jovanović autorka programa

Kao zaljubljenik u proučavanje ljudske psihe i ponašanja diplomirala sam na Fakultetu za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju i stekla zvanje specijalni pedagog. U svet koučing psiholigije sam ušla tragajući za ostavrenjem svoje vizije i ideje i potpuno se zaljubila u ovu metodologiju rada. Stekla sam sertifikat iz kognitivno bihejvioralnog koučinga koji je priznat od strane internacionalnog udruženja za koučing psihologiju (ISCP) i internacionalne koučing federacije (ICF). 

Moj rad se zasniva na principima KBT/REBT-a, u njemu koristim različite tehnike i metode kako bih vam pomogla da razvijete svoje kapacitete a istovremeno da uklonite psihološke blokade koje vam stoje na putu.  

Kao visoko funkcionalna, sigurna i uspešna osoba nisam smatrala da je meni neophodan rad na sebi, sve dok se nisam suočila sa osećajem nezadovoljstva i praznine. Nisam znala odakle to dolazi, pa sam ignorisala ta osećanja. Posledice toga su bile očigledne: još veće nezadovoljstvo, frustracija, promene raspoloženja, burnout, narušeno zdravlje…

Intuitivno sam znala da ne želim tako da živim i tada sam počela intezivno da se bavim sobom. Znala sam da od mene zavisi kako će moj život izgledati. Sada znam da proces ličnog razvoja podrazmeva stalni rad na boljem razumevanju, upoznavanju i prihvatanju sebe samog a to je ujedno i osnov za život ispunjen zadovoljstvom. 

Kao odraz mog ličnog rasta i želje da podelim sve što sam profesionalno i kroz lično iskustvo naučila, kreirala sam Školu Ličnog razvoja kako bih pomogla i vama da bolje razumete sebe i unaprdite svoj život.

Za mene je mogućnost da vas učim i vodim kroz vaš proces ličnog razvoja ostvarenje sna, ali on počinje da živi tek kada vi ostvarite svoje snove. 

Tu sam za vas.

Na kraju ili na početku

Ono što ćete naučiti u okviru programa je osnova ličnog razvoja. Kroz program su obuhvaćene sve najvažnije stvari koje vam olakšavaju svakodnevno funkcionisanje. Primenom onog što saznate u programu možete podići kvalitet svog života na viši nivo. Možete unaprediti svoje odnose sa drugima, svoje zdravlje, telesni izgled, promeniti nekorisne navike, imati više vremena za sebe, pronaći profesionalno ispunjenje i još mnogo toga (granice određujete sami).

Škola Ličnog razvoja je jedinstveni program zato što sadrži individualne koučing sesije na kojima se ciljano radi na onom što vama predstavalja najveći problem i izazov.

Pored ovoga, ono što budete slušali i vežbali kroz deo predviđen za samostalni rad će vam dati nove uvide i znanja koja možete primenjivati odmah a sve ono što vam ne bude jasno možemo proći na susretima uživo, i tako dodatno povećati efikasnost procesa.

Suština je da promenite odnos prema sebi, da razumete šta su emocije, kako one utiču na nas, da promenite perspektivu i da to što saznate primenjujete svakodnevno.

Na ovaj način, primenom svega što naučite, malo po malo vi ćete menjati ponešto u svom životu. A kada jednom uvidite benefite, zavrtećete krug i onda će jedna po jedna stvar početi da se menja u vašu korist.

Od vas zavisi kako će vaš život izgledati bez obzira u kakvim okolnostima se nalazite.

Ovaj program neće rešiti sve vaše probleme, jer je toliko toga u životu što vam može biti nejasno ili teško, ali će vas naučiti kako da se najbolje pobrinete za sebe i da se vratite na svoj kolosek.

Najčešća pitanja i odgovori

Svako može da se promeni a da li ćete vi uvesti neku promenu u vaš život zavisi isključivo do vas samih. Ja ću vam pokazati kako je moguće menjati sebe ali od vas zavisi da li će do željene promene stvarno i doći.

Hoće. Ipak vi snosite odgovornost za vaš samostalni rad a broj uživo sesija je ograničen. Propuštanjem modula može se usporiti ceo proces i savetujem vam da se potpuno posvetite procesu.

Plaćanje je moguće u dve rate. Prva pri upisu, druga rata nakon 4 nedelje rada.

Sesije se održavaju online putem ZOOM aplikacije. Termine održavanja sesija ćemo dogovoriti unapred na samom početku programa, uzećemo u obzir i vaše druge obaveze pri dogovaranju termina.

Samo ukoliko imate opravdan razlog i sesiju otkažete 24 h pre održavanja. U suprotnom nadoknade neće biti.

Ono što naučite na programu je nešto što možete da primenjujete svakoga dana u svom životu, u svakoj situciji u kojoj se zateknete. Ja ću vas voditi kroz vaš proces ličnog razvoja a na tom putu vi ćete učiti o sebi. To je proces, a šta ćete i u kom delu svog života primeniti zavisi od vas. Možda ćete upoznati neke svoje nove strane i to vas može odvesti u potpuno neočekivanom smeru. Najbolje je da budete otvoreni za sve ono što ovaj proces može da vam donese. To ne moraju nužno biti samo lepe stvari, itekako će biti teških uvida. Ali u tome i jeste sva lepota napretka.  Sa druge strane, na uživo sesijama ćemo se baviti vašim konkretnim ciljem i preprekama koje vam stoje na putu, radićemo na uklanjanju psiholoških blokada i napraviti konkretan plan akcije.

Ovaj program i jeste za funkcionalne osobe kao što ste vi, ukoliko postoji nešto što vas muči, neka situacija u kojoj niste sigurni kako da se postavite, neki odnos koji vas zbunjuje, bilo šta što se tiče neke vaše unutrašnje dileme, onda ovaj program jeste za vas. 

Program je za vas i ako sve dobro funkcioniše u vašem životu (mada retke su osobe koje su sređene na svim poljima) ali jednostavno želite da učite o sebi ili vas zanima tema ličnog razvoja i rada na sebi.

Program se održava online, i obuhvata intezivan rad od 8 nedelja koji kombinuje vaš samostalan rad i rad 1 na 1 sa mnom. Program sadrži 7 modula i 5 uživo sesija. Svaki modul sadrži video lekcije i pdf materijal koji ćete koristiti za rad. 

Nakon što se ulogujete na moju platformu, koja se nalazi na mom sajtu, dobićete pristup video lekcijama i pdf materijalima koje ćete prelaziti sami, vašim tempom. Uživo sesije će se održavati preko ZOOM aplikacije u trajanju od 50 minuta. Prvi susret uživo je u drugoj nedelji a nakon toga se viđamo jednom nedeljno. Na samom početku programa definisaćemo termine održavanja susreta, kojih je neophodno da se pridržavate.

U poslednjoj nedelji nemamo susret uživo ali tada ćete od mene dobiti feedback u pisanoj formi, u kome ću sažeti sve ono što smo radili, dati moje komentare i eventualne smernice za dalje.

Postanite zadovoljna, sigurna i slobodna osoba. Postanite apsolutni gospodar svog života.

Primenom programa sebi otvarate svet mogućnosti. Svet izbora. Svakoga dana možete poboljšati nešto u svom životu. Vremenom na ovaj način možete postići sve ono što želite ili budete zaželeli.

Jeste li spremni?

Kako?

Šta?

Kada?

Gde?

Cena programa je 297 eur

Mogućnost plaćanja u dve rate

Popunite kratku formu u nastavku i prijavite se za program Škola Ličnog razvoja.

Kupovinom programa svesno kupujete ulaznicu u svet mogućnosti, podrške, samopouzdanja i hrabrosti.

Čekam Vas.

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.

Prijavite se za program

Škola ličnog razvoja